Om mig

Sig ja!

Jeg siger sjældent nej. Det har ført mig vidt omkring, geografisk og fagligt. 

ESG “Pedellen” fordi en pedel er siloens værste fjende

Implenentering af bæredygtighed i din organisation vil betyde at siloerne forsvinder. Det bliver lækkert ik?

Pedellen tager ikke parti når en opgave skal løses, men er konstant løsningsorienteret.

Til tider kræver opgaven en strategisk og planlægningsmæssig tilgang. Andre gange er en lille justering nok til at driften kan fortsætte.

På samme måde kan jeg via min strategiske og praktiske erfaring sættes ind, hvadenten jeres udfordring er et større bæredygtigt forandringsprojekt eller en kortere introduktion til bæredygtighed tænkning på afdelingsniveau.

Besøg min Linkedin profil

Jeg tilbyder

Oplæg om CSR

Indsigt i hvorfor ESG ikke er ALT, som det gøres til på Google og Linkedin i disse. Nuancerne mangler. Jeg kan forklare dig hvorfor ESG er noget af det sidste du skal gøre, når du skal igang med den bæredygtige omstilling

Rådgivning

Forvirret? 
Jeg har arbejdet i de fleste afdelinger en organisation kan byde på. Jeg er jordnær og er dygtig til at se dit behov. Er behovet en anden profil end min, viser jeg gerne den vej. DU skal i mål, og jeg har netværket til at hjælpe dig. 

Strategiarbejde

I snakker, jeg noterer, gennemtænker og kommer med oplæg ud fra det jeg ser og hører. Jeg kan hurtigt formulere jeres tanker til forståelige strategier og mål. 
Som Sustainable Business Change Manager har jeg praktisk ballast til at guide jer igennem den strategiske CSR proces.

Rollen som koordinator og projektleder

Her kommer pedellen i spil. Jeg kan sikre den røde tråd som projektleder og udfører, via mine erfaringer indenfor indkøb, kommunikation, produktionsledelse og bæredygtighed.